Nordlangeland pastorat
 

Ordinært menighedsrådsmøde, Tullebølle menighedsråd, 16. juni 2009 kl. 19.00.

 

Fraværende: ingen

Referat:

 

Punkt 1. Orientering fra formanden

Samarbejdsudvalget – der er taget beslutning om at bruge op til kr. 20.000 til at få arkitekten til at lave et skitseforslag til forbedring af lokalet bag konfirmandstuen i præstegården. Vi er undervejs med et møde næste torsdag med de tre formænd, præsten og de tre gravere vedrørende samarbejde. Birgit er uenig i denne beslutning og vil finde den paragraf, der viser, at mødet er ulovligt, og at kontaktpersonen skal deltage. Når det er sket, vil Henrik tage kontakt til de øvrige formænd. Sven foreslår, at de tre kontaktpersoner bliver inviteret med til mødet.

(lidt) hærværk igen – tyveri og hærværk på kirkegårdens toilet en fredag eftermiddag ved den sædvanlige inkompetente gerningsmand.

Punkt 2. Økonomi

Første kvartalsrapport blev udleveret.

Punkt 3. Kirke og kirkegård

Varme i kirken – arbejdet er blevet påbegyndt og bliver færdigt i løbet af sommeren.

Indkørsel til kirken – Bent Jørgensen fra C & W Arkitekter i Svendborg har set på det. Han skal bruge tre dage på at lave skitser. Det blev besluttet at bede ham komme med skitser og budgetforslag. Der er sat kr. 25.000 til det.

Henrik søger provstiudvalget om tilladelse til at fjerne affaldskummen, og Sven ser på forslag til ny låge, sådan at der bliver en ca. fire meter bred låge på østsiden af kirkegården ud til den offentlige sti. Henrik spørger kommunen, om kirkestien må anvendes.

Punkt 4. Arrangementer

Pinsefrokost – der var færre end sidste år, ca. 60. Til næste år vil der blive lavet en avisannonce.

Udflugt i juni – 60 deltagere

Kaffe i præstegårdshaven – Lone og Henrik kommer kl. 16.30. Lone bestiller kage til 40 personer.

Fællesudflugt i august – bus til Jelling, kaffe og medbragte rundstykker i Svanninge Bakker, aftensmad på Fjelsted Kro.

Studietur – fredag 6. november kl. 15 i Odense.

Høstgudstjeneste - søndag den 20. september kl. 10, menighedsrådet laver kaffe

 

Punkt 5. Eventuelt

Kirkegårdsvedtægter- sammendraget af vedtægterne udleveres til alle, læses og forberedes til næste gang, hvor vi vil drøfte, om der skal laves rettelser. Punkterne, der især skal diskuteres, er sten og farven på sten. Torben sender sammendraget ud.

 

 

Lav din egen hjemmeside med mono.net